Huomioithan nämä asiat kun harkitset tatuoinnin ottamista.

Tatuointi on ikuinen, eli kannattaa miettiä kuva tai idea valmiiksi ennen kuin varaat aikaa. En mielelläni tee tatuointia jos et tiedä mitä haluat tai mihin sen haluat.

Jos haluat valmiista kuvasta tatuoinnin, muokkaan mielelläni sitä edes vähän ettei samanlaista tatuointia tulisi heti vastaan.
Suunnittelen myös kuvan kokonaisuudessaan, eli pelkkä aihe tai idea riittää.

Tatuoinnin ikäraja on 18 vuotta.

Jos et ole täysi-ikäinen voit kuitenkin ottaa tatuoinnin kunhan olen henkilökohtaisesti sopinut asian huoltajasi kanssa. Pelkkä lupalappu ei riitä. Ikäraja tällöin 16 vuotta.
(... ja mitään massiivista tatuointia en tämän ikäiselle suostu tekemään)

Asiat jotka estävät tatuoinnin ottamisen:

- Olet alkoholin tai jonkin muun huumavan aineen vaikutuksen alaisena.
- Sairastat veriteitse tarttuvaa tautia (HIV, hepatiitti, keltatauti, verenvuototauti) 
- Olet raskaana tai imetät (tulehdusriski)

Tatuoinnin hinta riippuu siihen käytetystä ajasta eli hintaan vaikuttaa paikka mihin se tehdään sekä yksityiskohtien ja värien määrä.
Isommat kuvat arvioin aina erikseen.
Minimihinta on 60€

Maksuvälineinä käy toistaiseksi vain käteinen.
Myös lahjakortteja saatavana.

Erillistä ajanvarausmaksua ei toistaiseksi ole, mutta ilmoitathan AJOISSA jos et pääsekkään tulemaan sovittuna ajankohtana.

Hintaan kuuluu 1 korjauskerta, koska tatuoinnista irtoaa paranemisen aikana jonkin verran väriä.  Korjaus voidaan suorittaa n. kuukauden päästä kun tatuointi on täysin parantunut. Korjausaika tulee varata viimeistään 6kk tatuoimisesta. (lue hoito-ohje) 

Kaikki tatuoimisessa käytettävät välineet ovat kertakäyttöisiä ja työpiste desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Käytän ainoastaan tunnetuimpien valmistajien tatuointivärejä.